Широкоформатен печат

Минимален формат на печата – 297×420 mm (А3), максимален – 1100×3000 mm. Печат на Canon IPF 8400.
НаименованиеРазмерЦена
Широкоформатен печат1 m²16
Широкоформатен печатА32
Широкоформатен печатА24
Широкоформатен печатА18
Широкоформатен печатА016
Доплащане за хартия:
Тип/Размер1м2А3А2А1А0
Матова, 140 g/m² 3.200.40.81.63.2
Фото гланцирана, 170 g/m²81248
Фото гланцирана, 290 g/m²1624816
Хартия Art Canvas, 340 g/m²405102040

Поръчайте

  • Широкоформатен интериорен печат и печат на външна реклама по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

 

Широкоформатен печат във Варна.

Предлагаме услугата широкоформатен печат. Интериорен фотопечат, печат на външна реклама, чертежи. Стойност на печата — от 10 лв. за m2. При необходимост ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 1 ден.

 

Материал за широкоформатен печат

Интериорен широкоформатен печат върху матова и гланцирана фотографска хартия с плътност 90-290 g/m2, върху 100% естествено памучно платно. Печатът на чертежи се извършва върху хартия с плътност 80-90 g/m2. Широкоформатен печат на външна реклама — върху винил с плътност 400 g/m2, гланцирано или матово самозалепващо фолио.

 

Оборудване за печата

Интериорният печат и печатът на чертежи се извършват на принтер Canon iPF8400, оборудван с иновативната 12-цветна система с пигментни мастила (вътрешен линк към оборудването) и технология за обработка на изображенията, предоставяща широка цветова гама, плавни градации на тоновете, устойчивост към появата на отпечатъци и драскотини и защита от избледняване на изображението.

Солвентен печат на външна реклама. Солвентният печат е устойчив начин на нанасяне на изображението върху повърхността на материала посредством разтваряне на горния слой чрез маслило. Рекламният носител, изработен по този начин, ще издържи изключително дълго, тъй като боята няма да се отмие от дъжда, да избледнее на слънце, да прегори. В действителност, солвентният печат ще направи изображението част от носителя. Тази технология е отлично решение за външна реклама. Гарантираният срок на използване на изделието, изработено чрез солвентен печат, е 3 години.

 

Експресен широкоформатен печат

Ако широкоформатният печат Ви трябва спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване в рамките на 1 ден е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на широкоформатен печат в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.