Печат на фирмени бланки в кочан

Хартия 80 g/m² офсетна, химизирана, подвързани със скоба. Корица – картон 300 g/m².
НаименованиеТиражЦена
Кочан бланки, 50 бр. по 2 дог., А4, 1+0211
Кочан бланки, 50 бр. по 2 дог., А4, 1+048
Кочан бланки, 50 бр. по 2 дог., А4, 1+0107
Номериране на бланките в кочана +2
Перфорация +2

Поръчайте

  • Изработване на фирмени бланки в кочан по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

 

Печат на бланки във Варна

Отпечатваме бланки в кочан с размери А4 и А5, с перфорация и номерация, в т. ч. индигирани (химизирани). Ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 1 ден. Минимален тираж за печат на бланки А4 — 2 кочана по 100 бр., А5 — 4 кочана по 100 бр.
В зависимост от предназначението и вида на бланките ще изготвим дизайн според Вашите изисквания.

За изработването на оригинален макет на фирмени бланки се изискват:

  • векторен формат на логото в електронен вид;
  • данни за контакт на компанията;
  • необходимите реквизити;
  • образци на корпоративните шрифтове и цветове.

 

Хартия за бланки

Печатът на бланки се извършва върху хартия с различна плътност. В зависимост от предназначението се използват офсетова хартия с различни цветове и плътност, индигирана (химизирана) хартия, а също така картон с различна плътност.

 

Начин на отпечатване

За изработването на бланки се използват цифров, офсетов печат и ситопечат. Изборът на начина на печат зависи от параметрите на тиража и времето за изпълнение на поръчката.

Предлагаме цифров печат, позволяващ оперативно да се отпечатат малки тиражи до 100 бр. Срок за изработване на бланките с цифров печат — от 1 работен ден. Минимален тираж за А4 — 2 кочана по 100 бр., А5 — 4 кочана по 100 бр. При тираж по-голям от 100 бр. използваме офсетов печат, срок на изпълнение — 3 работни дни.

 

Експресен цифров печат

Ако бланките са Ви нужни спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване в рамките на 1 ден е възможно чрез цифров печат или ситопечат при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на бланки в печатница „Бино печат“ изпратете макета по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.