Изработка на стенни и настолни календари

Плакатен календар А2 – 6 лв.
НаименованиеТиражС едно тялоС три тела
Календар стенен156
Календар стенен102.93.9
Фотографско качество на печата на постера +2 +2

Изтеглете каталога с рекламната продукция

Поръчайте

  • Изработване на стенни и настолни календари за 2020 г. по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Изработване на календари за 2020 г. във Варна

Предлагаме изработване по поръчка на календари — стенни и настолни, прелистващи се, едносекционни и трисекционни, закрепяне на листовете с метална спирала или лепило, а също така еднолистови (плакатен тип) календари с размер от А4 до А0.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна!

Стойност на изработването на едносекционен прелистващ се календар — от 2,2 лв. за бр., на трисекционен — 2,9 лв. за бр. при минимален тираж — 10 бр.
При необходимост ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 3 дни.

 

Материал за изработването на стенните календари

За многолистови, прелистващи се стенни календари използваме:
за корицата и гърба хартия с плътност 300 g/m2, цветен печат от едната страна;
за вътрешните листове — мелована хартия с плътност 115 g/m2, цветен печат от едната страна.

За еднолистови (плакатен тип) стенни календари използваме фотохартия с плътност 230-270 g/m2.

 

Експресно изработване на стенни календари за 2020 г.

Ако стенните прелистващи се календари Ви трябват спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване в рамките на 1 ден е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на календари (стенни, прелистващи се, корпоративни и лични, с Ваши снимки) в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.