Печат на плакати и постери

Хартия 130 g/m², матирана.
НаименованиеРазмердо 100 над 100
Комплект плакати, 4+0А40,550,4
Комплект плакати, 4+0А31,10,8
Комплект плакати, 4+0А252,5
Комплект плакати, 4+0А1105
Комплект плакати, 4+0А0208

Поръчайте

  • Печат на плакати и постери по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Печат на постери, плакати и афиши във Варна

Извършваме печат на постери, плакати и афиши с различни размери и цветове. Изпращане на поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 1 ден. Минимален тираж за печат на плакати — 1 бр.

Отпечатваме цветни или черно-бели постери, плакати и афиши по Ваш макет на дизайн.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна.

 

Хартия за постери, плакати и афиши

Печатът на постери, плакати и афиши се извършва върху хартия с различна плътност. Предлагаме офсетова хартия, мелована хартия и фотохартия (гланцирана и матова) с различна плътност: от 80 g/m2 до 300 g/m2, а също така печат върху самозалепваща хартия.

 

Начин на печат

За изработването на постери, плакати и афиши се използват цифров и офсетов печат. Изборът на начина на печат зависи от параметрите на тиража и времето за изпълнение на поръчката.

Отпечатването на постери, плакати и афиши се извършва с принтер Canon iPF8400, оборудван с иновативната 12-цветна система с пигментни мастила и технология за обработка на изображенията, предоставяща широка цветова гама, плавни градации на тоновете, устойчивост към появата на отпечатъци и драскотини и защита от избледняване на изображението.

Предлагаме цифров печат, позволяващ оперативно да се отпечатат малки тиражи до 100 бр. Срок за изработване на плакати и постери чрез цифров печат — 1 работен ден. Минимален тираж — 1 бр. При тираж по-голям от 100 бр. използваме офсетов печат, срок на изпълнение — от 3 работни дни.

 

Размери на постери, плакати и афиши

Изработваме плакати, постери и афиши със следните размери:

  • А4 (210 × 297 mm);
  • А3 (297 × 420 mm);
  • А2 (594 х 420 mm;
  • А1 (840 х 594 mm);
  • А0 (1188 х 840 mm).

Максимален размер — 110 на 300 см.

 

Експресен цифров печат

Ако рекламните плакати или постери Ви трябват спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване, в рамките на 1 ден, е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За да поръчате печат на плакати, постери и афиши в печатница „Бино печат“, изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.