Изработка на сертификати

Картон 300 g/m², формат до А4.
НаименованиеТиражЛазер. печатФотогр. качество
Сертификати/дипломи, А4, 4+0100,72
Сертификати/дипломи, А4, 4+0500,61,8

Поръчайте

  • Изработка на сертификати по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Печат на сертификати, дипломи и грамоти във Варна.

Извършваме пълноцветен и едноцветен печат на подаръчни и празнични сертификати, дипломи, грамоти по Ваш макет на дизайн с различна обработка: преге с метализирано фолио, ситопечат, частично или пълно лакиране, ламиниране.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна.

Минимален тираж — 1 бр. Срок за изпълнение на поръчката — от 1 ден. Изпращане на поръчката в България по куриерската компания „Еконт“.

 

Хартия за печат на сертификати, дипломи и грамоти

Печатът на сертификати, дипломи и грамоти се извършва върху картон, мелована хартия или различни видове дизайнерска хартия с плътност 200-300 g/m2.

 

Начин на печат

За изработването на сертификати, дипломи и грамоти се използват цифров и офсетов печат. Изборът на начина на печат зависи от параметрите на тиража и времето за изпълнение на поръчката.

Предлагаме цифров печат, позволяващ оперативно да се отпечатат малки тиражи до 100 бр. Срок за изработване на покани и картички чрез цифров печат — 1 работен ден. Минимален тираж — 1 бр. При тираж по-голям от 100 бр. използваме офсетов печат, срок на изпълнение — от 3 работни дни.

 

Размери на сертификати, дипломи и грамоти

Отпечатваме сертификати, дипломи и грамоти със следните размери:

  • A4 (210 x 297 mm);
  • А5 (148 х 210 mm);
  • А6 (105 х 148 mm);

или по размери на клиента.

 

Експресен цифров печат

Ако сертификатите, дипломите и грамотите Ви трябват спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване, в рамките на 1 ден, е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За да поръчате печат на сертификати, дипломи и грамоти, в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.