Печат на визитки

Лазерен или офсетен печат, картон бял 300 g/m².
НаименованиеТираж4+04+4
Комплект визитки1000,090,16
Комплект визитки2000,080,14
Комплект визитки5000,070,12
Комплект визитки10000,080,08
Ламиниране гланцово +0,05 +0,05
Ламиниране матово +0,09 +0,09
Екзотични картони +0,40 +0,40

Поръчайте

  • При нас можете да поръчате печат на визитки.
  • Предлагаме безплатен дизайн на визитки при поръчка на печат.
  • Възможен е печат на визитки по Ваш макет.
  • Луксозни визитки (ситопечат, преге).
  • Експресен печат на визитки.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.

Печат на визитки във Варна

Изработваме визитки и изпращаме поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — 1 ден. Минимален тираж — 50 бр. Ще отпечатаме едностранни или двустранни визитки по Ваш макет на дизайн или ще Ви предложим вариант на дизайн безплатно.

 

Хартия за визитки

За печат на визитки използваме мелована хартия с плътност 300 g/m². Нейните достойнства са ниска цена, практичност, отлични цветове. Също така предлагаме дизайнерска хартия с различна плътност и повърхност за луксозни визитки.

 

Начин на отпечатване

За изработването на визитки използваме:

  • цифров печат, който не изисква предпечатна подготовка и съкращава времето на печат, като позволява да се пускат малки тиражи до 1000 бр.
  • офсетов печат за големи тиражи. Срок за изработване на визитки чрез цифров печат — 1 работен ден. Минимален тираж — 50 бр.

 

Експресен цифров печат

Ако визитките Ви трябват спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване (до 1 час) е възможно само чрез цифров печат.

При наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата, ще отпечатаме визитките веднага във Ваше присъствие.

 

Печат на луксозни визитки

В печатница „Бино печат“ можете да поръчате визитки, изработени с технологията ситопечат и преге.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на визитки в печатница „Бино печат“ изпратете макета по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.