Печат на снимки

Хартия 90 g/m² фото гланц.
НаименованиеМин.тиражРазмерЦена
Печат на снимки (≈ А6)810х150,5
Печат на снимки (≈ А5)415х210,8
Печат на снимки (≈ А4)220х301,6
Печат на снимки (≈ А3)130х403,2

Поръчайте

  • Печат на снимки — стандартни (10 х 15 см, 15 х 20 см, 20 х 30 см) и нестандартни размери, големи снимки (до А0 – 841 mm х 1189 mm)
  • Печат на снимки върху платно.
  • Услуги — художествено оформяне на снимки, фотоколаж.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Печат на снимки във Варна

Предлагаме печат на снимки със стандартни размери, а също така печат на снимки голям формат, печат на снимки върху платно и изпращане на поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. За изпълнение се приемат файлове от цифрови носители. Срок за изпълнение на поръчката — 1 ден. Допълнителни услуги — художествено оформяне на снимки, фотоколаж.

 

Хартия за печат на снимки

Работим с фотохартия Canon и Epson, която надеждно ще съхрани любимите Ви кадри. Предлагаме по избор следните видове хартия — матова (контрастна и без отблясък), гланцирана (ярка и блестяща), сатенена хартия (с тънък слой покритие за по-добра защита на изображението) с плътност 170-290 g/m2.

 

Оборудване за печата

Интериорният печат и печатът на чертежи се извършват с принтер Canon iPF8400, оборудван с иновативната 12-цветна система с пигментни мастила и технология за обработка на изображенията, предоставяща широка цветова гама, плавни градации на тоновете, устойчивост към появата на отпечатъци и драскотини и защита от избледняване на изображението.

 

Печат на снимки върху платно

Предлагаме професионален печат на снимки върху платно с плътност 340 g/m2, 100% памук с изразена текстура. Опъване на платно върху подрамка и допълнителна обработка на изображението за по-голяма трайност и яркост.

 

Дистанционна поръчка и доставка в страната

За дистанционна поръчка на снимки в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.