Печат на банери

Максимална широчина 3 m, дължина 70 m.
НаименованиеЦена
Печат на банер, 1 m², ламиниран20
Печат на банер, 1 m², промазан25

Поръчайте

  • Изработване на широкоформатни и интериорни банери по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Широкоформатни и интериорни банери във Варна

Предлагаме печат на рекламни широкоформатни и интериорни банери с различни размери, банери за рожден ден, външни банери 2 на 3 метра. Стойност на печата на банер – от 20 лв. за m². Поставяме капси за закрепването на банера.

Извършваме монтаж на банера на цена от 15 лв. за m².

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна!

При необходимост ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката – от 1 ден.

 

Материал за печата на банери

Използваме две разновидности на платното – хартиено и винилно.

Интериорен печат върху матова и гланцирана фотографска хартия с плътност 90-290 g/m² или върху 100% естествено памучно платно. Широкоформатен печат на външна реклама – върху винил с плътност 400 g/m², върху гланцирано или матово самозалепващо фолио. Допълнителна услуга – ламиниране на изображението с фолио 30 мкр.

 

Оборудване за печата

Интериорният печат на банери се извършва с принтер Canon iPF8400, оборудван с иновативната 12-цветна система с пигментни мастила (вътрешен линк към оборудването) и технология за обработка на изображенията, предоставяща широка цветова гама, плавни градации на тоновете, устойчивост към появата на отпечатъци и драскотини и защита от избледняване на изображението.

Солвентен печат на външна реклама. Солвентният печат е устойчив начин на нанасяне на изображението върху повърхността на материала посредством разтваряне на горния слой чрез маслило. Рекламният носител, изработен по този начин, ще издържи изключително дълго, тъй като боята няма да се отмие от дъжда, да избледнее на слънце, да прегори. В действителност, солвентният печат ще направи изображението част от носителя. Тази технология е отлично решение за външна реклама. Гарантираният срок на използване на изделието, изработено чрез солвентен печат, е 3 години.

 

Експресен печат на банери

Ако отпечатването на банери трябва да се извърши спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване в рамките на 1 ден е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на широкоформатни и интериорни банери в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която може да заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.