Изработване на рекламни запалки

Цена на запалка от 0,70 до 5 лв., избор по каталог.
НаименованиеТиражЦена
Запалки ситопечат, 1+0501
Запалки ситопечат, 1+01000,7

Изтеглете каталога с рекламната продукция

Поръчайте

  • Изработване на рекламни и сувенирни магнити по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Изработване на рекламни, сувенирни запалки във Варна

Предлагаме изработване на рекламни и сувенирни запалки с лого и изпращане на поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Едностранен и двустранен печат в един или два цвята. Избор на модели запалки по каталог на цена от 0,7 лв. до 5 лв. Възможен е печат по Ваш макет на дизайн.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна!

Срок за изпълнение на поръчката — от 3 работни дни.
Минимален тираж — 50 бр.

 

Начин на изработване

При изработването на запалки с лого се използва ситопечат. Този метод предполага отпечатване чрез трафарет с използването на специален вид мастило. Ситопечатът е технология за нанасяне на устойчиво на външно въздействие ярко изображение върху запалки.

 

Дистанционна поръчка и доставка в страната

За дистанционна поръчка за изработване на запалки с лого в печатница „Бино печат“ изпратете макета по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.