Печат на меню

Хартия 130 g/m², метална спирала.
НаименованиеКол-во листовЦена
Меню, А4, 4+4, гланц. ламиниране24,5
Меню, А4, 4+4, гланц. ламиниране47,5
Меню, А4, 4+4, гланц. ламиниране813,5
Матово ламиниране+0,4 на лист

Поръчайте

  • Печат на всякакъв формат менюта за кафене и ресторант по поръчка.
  • Изработка чрез ситопечат, преге.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Печат на менюта във Варна

Отпечатваме менюта под формата на листовка, брошура, дипляна и други варианти. Извършваме обработка на снимките, оформяне на макета, подвързване, матово или гланцирано ламиниране, оформяме корицата и изпращане на поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 1 ден. Минимален тираж за печат на менюта — 1 бр. Отпечатваме по Ваш макет на дизайн.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна!

 

Материали за печат на менюта и папки за менюта

За печат на менюта използваме мелована хартия с различна плътност с последващо ламиниране или картон с плътност 300 g/m2. Матовото или гланцираното ламиниране ще направи менюто по-ярко и устойчиво на външни фактори на въздействие. Извършваме биговане и сгъване, брошуровка чрез скоба или спирала в зависимост от дебелината на менюто. За печат на твърда корица на менюто използваме цветен картон с възможност за преге или ситопечат.

 

Начин на отпечатване

За изработването на менюта използваме цифров печат, който не изисква предпечатна подготовка и съкращава времето на печат, като позволява да се пускат малки тиражи. Срок за изработване на менюта — от 1 работен ден. Минимален тираж — 1 бр.

 

Експресен цифров печат

Ако менютата са Ви нужни спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване само с технологията на цифровия печат и при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Печат на луксозни менюта

В печатница „Бино печат“ можете да поръчате печат на менюта, изработени със ситопечат и преге.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на печат на менюта в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.