Печат на фирмени папки

Картон 300 g/m², формат А4.
НаименованиеТиражЦена
Папки с джоб, 4+0102,9
Папки с джоб, 4+0502,7
Папки с джоб, 4+01002,5
Папки с джоб, 4+05001,1
Папки с джоб, 4+010000,7

Поръчайте

  • Изработване на фирмени папки с лого по поръчка.
  • Луксозни папки (ситопечат, преге).
  • Срок за изпълнение на поръчката – от 1 ден.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Печат на фирмени папки с лого във Варна.

Изработваме едноцветни и пълноцветни папки с лого:

  • папки за събиране на рекламни, информационни печатни материали;
  • папки за бизнесдокументи;
  • папки за менюта.

Предлагаме изцяло щанцовани папки или папки с лепен джоб формат А4.
Изработване и изпращане на поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 1 ден. Минимален тираж — 20 бр. Едностранен или двустранен печат на фирмени папки с лого по Ваш макет на дизайн.
Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна.

 

Хартия за папки

За изработването на папки използваме мелован картон с плътност 300 g/m2 и мелована хартия с плътност 250-300 g/m2. За луксозни папки предлагаме дизайнерски видове хартия и картон с релефна повърхност, разнообразна цветова палитра и оттенъци.

 

Начин на печат

За изработването на папки използваме цифров печат, който не изисква предпечатна подготовка и съкращава времето на печат, като позволява да се пускат малки тиражи (до 100 бр ). Срок за изработване на папки — от 1 работен ден. Минимален тираж — 20 бр. Тиражи по-големи от 100 бр. се изпълняват чрез офсетов печат.

 

Печат на луксозни папки

В печатница „Бино печат“ можете да поръчате печат на фирмени папки, изработени със ситопечат и преге.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на фирмени папки в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.