Печат върху тениски

Цена на тениска или друга дреха от 5 до 60 лв.
НаименованиеТиражЦена
Печат размер А4, 4+010
Бродерия на лого 50х50 mm, един цвят4
Бродерия на лого 50х50 mm, няколко цвята5
Ситопечат А4, 1+0105

Изтеглете каталога с рекламната продукция

Поръчайте

  • Печат върху тениски, потници и ризи. по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Изработване на тениски, потници и ризи с печат във Варна.

Предлагаме изработка на тениски, потници и ризи чрез ситопечат или апликация. Отпечатваме върху цветна тъкан. Поръчайте при нас своя печат върху тениски.
Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна.

Избор на модела на тениските по каталог.
Стойност на печата — от 3 лв. за брой. Минимален тираж — 1 бр.
При необходимост ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 3 работни дни.

 

Експресно нанасяне на изображение върху тениски, потници и ризи

За спешен печат на тениски, потници и ризи Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване в рамките на 3 работни дни е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на печат върху тениски, потници и ризи в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.