Изработка покани, картички

Картон 300 g/m², формат до А4.
НаименованиеТиражЦена
Покана, 4+4101,4
Покана, 4+4501,2
Екзотичен картон +0,4

Поръчайте

  • Изработка покани, картички по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Печат на покани и картички във Варна.

Извършваме печат на покани за сватба, покани за мероприятия, картички за рожден ден и други лични поводи. Изпращане на поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 1 ден. Минимален тираж — 1 бр. Отпечатваме едноцветни или пълноцветни, едностранни или двустранни покани за сватба, покани за мероприятия, поздравителни картички по Ваш макет на дизайн с биговане или сгъване и допълнително обработване: преге с метализирано фолио, ситопечат, частично или цялостно лакиране, ламиниране, заобляне на ъгли.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна.

 

Хартия за печат на покани и картички

Печатът на поканите за сватба, поканите за мероприятия и поздравителните картички се извършва върху картон, мелована или дизайнерска хартия с различна плътност — 200-300 g/m2.

 

Начин на печат

За изработването на покани за сватба, покани за мероприятия и картички се използват цифров и офсетов печат. Изборът на начина на печат зависи от параметрите на тиража и времето за изпълнение на поръчката.

Предлагаме цифров печат, позволяващ оперативно да се пускат малки тиражи до 100 бр. Срок на изработване на покани и картички чрез цифров печат — 1 работен ден. Минимален тираж — 1 бр. При тираж по-голям от 100 бр. използваме офсетов печат, срок на изпълнение — от 3 работни дни.

 

Размери на покани и картички

Отпечатваме покани за сватба, покани за мероприятия, картички (сгъваеми или обикновени, хоризонтални или вертикални, за поставяне в плик, евроформат, с оригинален дизайн) със следните размери:

  • A4 (210 x 297 mm);
  • А5 (148 х 210 mm);
  • А6 (105 х 148 mm);
  • евроформат (99 х 210 mm).

 

Експресен цифров печат

Ако поканите или картичките Ви трябват спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване, в рамките на 1 ден, е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За да поръчате печат на покани и картички в печатница „Бино печат“, изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.