Оборудване на печат

 

Оборудване и услуги на печатница „Бино печат“ във Варна

Техническото обзавеждане на печатница „Бино печат“, предлагаща пълен цикъл от услуги, се състои от оборудването на японските концерни RICOH и Canon и комплект оборудване за следпечатна обработка: гилотини за хартия, ламинатори, машини за брошуроване с пластмасова и метална спирала, перфоратори, оборудване за биговане и перфорация, изрязване на ъгли, подшиване с телбод и номериране.

 

RICOH MP C2003SP — пълноцветно МФУ (мултифункционално устройство) за формат А3: лазерна копирна машина, мрежов PCL принтер и скенер със скорост на печат 20 стр. А4 в минута и с реверсивен подавач на документите.
Професионалното качество на печата се осъществява благодарение на равномерната плътност на тонера. Наситеността и яркостта на цветовете гарантират професионалното качество на готовите документи дори при голям обем на печат и копиране на изображенията.

 

RICOH Priport DD 4450 — цифрова минипечатница (ризограф) за формат A3 c резолюция 400 x 600 dpi и скорост на печата 60–120 листа в минута. Ризографът отпечатва документи максимално икономично. Ролката мастер, специалните мастила и регулирането на натиска на печат гарантират превъзходното качество на изображението.

 

Canon imagePROGRAF iPF8400 — широкоформатен принтер, позволяващ печат до 110 см х 300 см. Принтерът работи с 12-цветна система за печат LUCIA EX от Canon и технология на изображението, предоставяща широка цветова гама, плавни градации на тоновете, по-малко бронзиране и разпечатки с висока устойчивост на надраскване. Благодарение на подобрено пресъздаване на черния цвят създателите са постигнали изключително качество на печат, необходимо за фотографски печат. Точността на текста и линиите заедно с отличната цветова хармония правят този принтер идеален за изискващите висока прецизност приложения.

 

Сами изпълняваме предпечатната подготовка: създаваме дизайн на макета и го оформяме за печат. Разработваме макет за визитки за 1 ден, а малки поправки нанасяме в присъствието на клиента. В печатница „Бино печат“ можете да поръчате създаване на дизайн и дизайн на макет за полиграфическа продукция, а също така да предоставите свой дизайн на макети за печат, съответстващи на общите полиграфически изисквания. Предлагаме безплатна предпечатна подготовка на макетите за печат. Печат от цифрови носители.

 

В печатница „Бино печат“ можете да поръчате услугата професионална фотосесия. Предлагаме услуги на фотограф за заснемане на недвижими имоти, PR мероприятия, продуктова фотография, снимки за менюта. Ще подберем индивидуални условия за провеждането на фотозаснемането, изхождайки от Вашия бюджет.