Печат на бележници

Тяло 1+0, корица 4+0, метална спирала, хартия тяло – 80 g/m², корица – 300 g/m².
НаименованиеТиражЦена
Бележник А5, 50 листа104.80
Бележник А5, 50 листа503.70

Изтеглете каталога с рекламната продукция

Поръчайте

 • Изработване на рекламни, фирмени бележници по поръчка.
 • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
 • Офисът е в центъра на Варна.

Печат на рекламни бележници във Варна.

Отпечатваме бележници с лого, с различна конфигурация (стандартно 50 листа, подвързия на късата страна). Ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна!

Срок за изпълнение на поръчката — от 1 ден. Минимален тираж за печат на бележници — 1 бр. Твърда или мека корица. Едноцветен или пълноцветен вътрешен печат. Предлагаме следните видове подвързване на бележници — със спирала или лепило.

В зависимост от предназначението и вида на бележника ще изпълним следпечатната обработка:

 • ламиниране;
 • лакиране (пълно или частично);
 • изрязване;
 • преге;
 • заобляне на ъглите.

 

Хартия за бележници

Печатът на бележници се извършва върху хартия с различна плътност. В зависимост от вида на корицата се използва матова или гланцирана хартия, картон с различна плътност и дизайнерска хартия. За вътрешните листове — офсетова хартия с различни цветове. Допълнително оформяне на корицата — ламиниране, преге с метализирано фолио, лак по избор.

 

Начин на отпечатване

За изработването на бележниците се използва цифров и офсетов печат.
Корица: офсетов печат (за големи тиражи), цифров печат (за малки тиражи), ситопечат (дизайнерска тъмна хартия).

Вътрешни листове на бележника: офсетов печат (цветен печат), ризограф (черно-бял печат на малки тиражи). Изборът на начина на печат зависи от параметрите на тиража и времето за изпълнение на поръчката.

Предлагаме цифров печат, позволяващ оперативно да се отпечатат малки тиражи до 100 бр. Срок за изработване на бележниците с цифров печат — от 1 работен ден. Минимален тираж — 1 бр. При тираж по-голям от 100 бр. използваме офсетов печат, срок на изпълнение — 3 работни дни.

 

Размери на бележниците

Изработваме бележници със следните размери:

 • A4 (210 x 297 mm);
 • A5 (144 x 210 mm);
 • A6 (100 x 144 mm).

 

Експресен цифров печат

Ако бележниците Ви трябват спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване, в рамките на 1 ден, е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на бланки в печатница „Бино печат“ изпратете макета по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.