Изработка на чаши с лого

НаименованиеТиражЦена
Чаша с печат, 4+01010
Чаша с печат, 4+0509

Изтеглете каталога с рекламната продукция

Поръчайте

  • Изработване на чаши с лого, изображение, снимка по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Изработване на чаши с лого, нанасяне на печат върху чаши във Варна

Предлагаме изработване по поръчка на чаши с лого чрез пълноцветен печат, с надписи посредством сублимационен печат. Поръчайте при нас отпечатване на своето изображение или снимки върху чаши.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна!

Стойност на изработването на чаши с лого, нанасяне на печат — от 10 лв. за бр. Минимален тираж — 5 бр.

При необходимост ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 3 работни дни.

 

Начин на изработване на чаши с лого, нанасяне на печат

Сублимационният печат позволява да се нанасят ярки, фотореалистични изображения, с висока резолюция върху повърхността на чашата. Стойността на печата върху чаши не зависи от броя на цветовете и е еднаква както за пълноцветен печат, така за печат на лого. Полученото изображение няма да се изтрие и е устойчиво на третиране в съдомиялна. Сублимационният печат върху чаши е подходящ за изработката на малки тиражи в кратки срокове.

 

Поръчка и доставка в страната

За изработване на чаши с лого, надписи, снимка в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.