Печат на лого върху химикали

Цена на химикалка от 0,70 до 9 лв., избор по каталог.
НаименованиеТиражЦена
Ситопечат, 1+0501
Ситопечат, 1+01000,7

Изтеглете каталога с рекламната продукция

Поръчайте

  • Извършваме печат на лого върху химикали по поръчка.
  • Евтини сувернирни и рекламни химикали.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Изработване на рекламни и сувенирни химикали във Варна

Предлагаме изработване на рекламни и сувенирни пластмасови химикали с лого и изпращане на поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Едноцветен или двуцветен печат върху корпуса и клипса на химикалите. Голям избор на модели химикали по каталог на цена от 0,7 лв. до 5 лв.

Извършваме полагане на логото върху химикала по Ваш макет на дизайн.
Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна.

Минимален тираж — 50 бр. При необходимост ще изпратим в България поръчката по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 3 работни дни.

 

Начин на печат

При изработването на химикалите с лого използваме ситопечат, позволяващ да се получи устойчиво изображение върху повърността. Също така полагаме изображение и върху клипса на химикала. Този метод предполага отпечатване чрез шаблон с използването на специален вид мастило. Ситопечатът позволява да се постави устойчиво и ярко изображение върху химикала.

 

Дистанционна поръчка и доставка в страната

За дистанционна поръчка на рекламни и сувенирни химикали с лого в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.