Печат на карти за отстъпка

Хартия 300 g/m² картон, ламиниране 150 µm, заобляне на ъглите.
НаименованиеТиражЦена
Карти за отстъпка 55×86 mm, 4+41000,25
Карти за отстъпка 55×86 mm, 4+45000,2
Номериране/баркод +0,05

Поръчайте

  • Изработване на карти за отстъпка по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Печат на карти за отстъпка във Варна

Предлагаме печат на карти за отстъпка, имитиращи пластмаса. На външен вид и по твърдост изглеждат като пластмасовите, но са 3 пъти по-евтини!
Отпечатваме едноцветни или пълноцветни карти за отстъпка по Ваш макет на дизайн.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна!

Срок за изпълнение на поръчката — от 1 ден. Минимален тираж — 1 бр. Доставка на поръчката в България по куриерската компания „Еконт“.

 

Материал и начин на печат на картите за отстъпка

Изработваме псевдопластмасови карти върху картон с плътност 300 gr/m2 чрез лазарен печат с висока ясност на изображението и скорост. Нанесеното по такъв начин изображение няма да се изтрие или да прегори. Защитата на повърхността се осъществява чрез ламиниране с гланцирано или матово фолио с дебелина 200 микрона.

Отпечатваме персонална информация: номерация, щтрихкод.

Стандартните размери на псевдопластмасовата карта за отстъпки са 85,6 x 53,98 x 0,76 mm (Ш х В х Д) със заоблени ъгли.

 

Експресен цифров печат

Ако картите за отстъпки Ви трябват спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване, в рамките на 1 ден, е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на печат на карти за отстъпка в печатница „Бино печат“ изпратете макета по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.