Изработване на джобни календари

НаименованиеТиражЛаминир.с УВ лак
Комплект джобни календари1000,2-
Комплект джобни календари5000,180,16
Комплект джобни календари10000,160,09

Поръчайте

  • Изработване на рекламни, фирмени джобни календари по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Изработване на джобни календари във Варна

Предлагаме изработване по поръчка на джобни календари с корпоративна символика или с Ваши снимки по Ваш дизайн.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна!

Стойност на изработването на джобното календарче — от 0,08 лв. за бр. при тираж от 1000 бр. Минимален тираж — от 10 бр. (0,25 лв. за бр.).

При необходимост ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 3 работни дни.

 

Стандартно изработване на джобни календари:

Двустранен пълноцветен печат (4+4) върху плътен картон 300-350 g/m2. Заобляне на ъглите. Ламиниране от двете страни за придаване на допълнителна твърдост на календара.

 

Експресно изработване на джобни календари за 2020 г.

Ако джобните календари Ви трябват спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване в рамките на 1 ден е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната.

За поръчка на корпоративни и лични (с Ваши снимки) джобни календари в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.