Печат на хартиени торбички

Цена на торбичка от 1,5 до 7 лв., избор по каталог.
НаименованиеТиражЦена
Ситопечат, 1+0, до А4501,5
Ситопечат, 1+0, до А41001

Изтеглете каталога с рекламната продукция

Поръчайте

  • Производство на хартиени пакети с лого по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Изработване на фирмени хартиени торбички във Варна

Предлагаме производство на хартиени пакети с лого. Едноцветен и пълноцветен печат, преге, ситопечат. Размери 40 х 9 х 10 см и 36 х 9 х 24 см. Допълнително подсилване чрез ламиниране.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна.

Стойност на изработката — от 2 лв. за бройка. Минимален тираж — 100 бр.
При необходимост ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 3 работни дни.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на фирмени хартиени пакети в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.