Облепяне на прозорци, витрини, стени

НаименованиеЦена
Облепване с печат 600 dpi, 1 m² 25
Облепване с печат фотогр. качество, 1 m² 35
Монтаж 1 m²20
Монтаж със стълба 1 m²30

Поръчайте

  • Изработване на рекламни и информационни стикери за прозорци и витрини по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Облепяне на прозорци, стени, витрини, входни фасади във Варна

Предлагаме печат и облепяне на прозорци, стени, витрини, входни фасади с перфорирано фолио, едноцветно или пълноцветно изображение, плотерно рязане, цветно фолио. Печат на стикери върху самозалепващо фолио за самостоятелно полагане.

Изработваме цялостната графика за различни заведения: стрелки, указателни знаци, информационни полета, залепени директно на пода, които помагат на посетителя да се ориентира.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна.

Стойност на печата — от 25 лв. за m². Стойността на монтажната работа зависи от вида повърхност: равна или неравна, и започва от 15 лв. на m2. При необходимост ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 3 работни дни.

 

Материал за печат

Използваме винилно и перфорирано самозалепващо фолио за облепяне на стъкла, входни фасади, оформяне на витрини, облепяне на стени. Допълнително ламиниране за защита от повреждане и за удължаване на срока за употреба.

 

Начин на печат

Солвентен печат на външна реклама. Солвентният печат е устойчив начин на нанасяне на изображението върху повърхността на материала посредством разтваряне на горния слой чрез маслило. Рекламният носител, изработен по този начин, ще издържи изключително дълго, тъй като боята няма да се отмие от дъжда, да избледнее на слънце, да прегори. В действителност, солвентният печат ще направи изображението част от носителя. Тази технология е отлично решение за външна реклама. Гарантираният срок на използване на изделието, изработено чрез солвентен печат, е 3 години.

 

Експресна изработка

Ако печатът на изображения за облепяне на прозорци, оформяне на витрини, входни фасади Ви трябва спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата експресен печат. Експресното изработване в рамките на 3 работни дни е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За да поръчате печат на изображения за облепяне, в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.