Облепяне на автомобили

НаименованиеЦена
Печат с фотографско качество, 1 m²²90
Цветно фолио, 1 m²60

Поръчайте

  • Изработване на рекламни и информационни стикери за автомобили по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Облепяне на автомобили във Варна.

Предлагаме брандиране на автомобили с различни видове купе (каросерия): леки автомобили, баничарки, фургони, павилиони и ремаркета. Всеки вид транспорт има своите специфични особености, което се взима под внимание от нашия дизайнер при разработката на рекламата.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна.

Стойност на печата — от 35 лв. за m². Стойността на облепянето на автомобила зависи от вида повърхност: равна или неравна, и започва от 20 лв. на m2. В случай че желаете да извършите облепянето самостоятелно, ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 1 ден.

 

Материал за облепяне на автомобила

Предлагаме широкоформатен формат на самозалепващо ламинирано фолио с плътност 400 микрона. Снимки и качествени изображения с висока резолюция. По дълготрайност този метод на изработка е ненадминат: фолиото не прегаря на слънцето, не се поврежда под механично въздействие и лесно се отстранява при необходимост, без да повреди боядисаната повърхност.

 

Начин на печат

Солвентният печат е устойчив начин на нанасяне на изображението върху повърхността на материала посредством разтваряне на горния слой чрез маслило. Рекламният носител, изработен по този начин, ще издържи изключително дълго, тъй като боята няма да се отмие от дъжда, да избледнее на слънце, да прегори. В действителност, солвентният печат ще направи изображението част от носителя. Тази технология е отлично решение за външна реклама. Гарантираният срок на използване на изделието, изработено чрез солвентен печат, е 3 години.

 

Експресен печат

За спешен печат на автомобилни стикери Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване в рамките на 3 работни дни е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макет“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.