Изработване на рекламни табели

Дебелина на пластмасата – 3 mm.
НаименованиеЦена
Табелки с печат 600 dpi, 1 m²50
Табелки с печат фотогр. качество, 1 m² 60

Поръчайте

  • Изработване на несветещи статични висящи табели по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

 

Изработване на висящи табели във Варна

Предлагаме изработване на статични несветещи рекламни табели от твърди трайни материали (на PVC основа) с печат върху винилно фолио с различен цвят или със самозалепващо фолио с пълноцветен печат.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна!

Стойност на печата на висящите табели — от 10 лв. за m². При необходимост ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 3 работни дни.

 

Материал за печат на висящи табели

Използваме самозалепващо фолио, бяло матово или гланцирано, самозалепващо фолио, прозрачно фолио, апликации от винилно фолио с различен цвят.

 

Начин на печат

Солвентният печат е устойчив начин на нанасяне на изображението върху повърхността на материала посредством разтваряне на горния слой чрез маслило. Рекламният носител, изработен по този начин, ще издържи изключително дълго, тъй като боята няма да се отмие от дъжда, да избледнее на слънце, да прегори. В действителност, солвентният печат ще направи изображението част от носителя. Тази технология е отлично решение за външна реклама. Гарантираният срок на използване на изделието, изработено чрез солвентен печат, е 3 години.

 

Експресен печат на висящи табели

Ако висящите табели Ви трябват спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване в рамките на 3 работни дни е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на висящи или информационни табели в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.