Изработване на рекламни пластмасови конструкции

Дебелина на пластмасата – 3 mm. Дървена/метална основа – цена при поискване.
НаименованиеЦена
Конструкция с печат 600 dpi, 1 m²50
Конструкция с печат фотогр. качество, 1 m²60
Монтаж 1 m² 20
Монтаж със стълба 1 m²30

Поръчайте

  • Изработване на рекламни пластмасови конструкции по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Изработване на рекламни пластмасови конструкции във Варна

Предлагаме изработване на рекламни пластмасови конструкции чрез апликация с винилно фолио с различни цветове или фолио с пълноцветен печат. Разнообразие от форми и размери.

Предимството на тези конструкции е тяхната лекота и мобилност на художественото оформление на търговския обект, панаирния щанд и т.н.
Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна!

Стойността на направата на пластмасовата конструкция се определя индивидуално в зависимост от тиража (количествата), размерите (височина/ширина), използваните материали, сложността на изработката (фигурално изрязване, поставка и т.н.) — от 50 лв. за m2.

При необходимост ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — 3-5 работни дни.

 

Материал за изработване на пластмасови конструкции

Използваме PVC профил с дебелина 1-5 mm. Възможно е оформление със самозалепващо фолио с пълноцветен печат, апликация от винилно фолио с различни цветове.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на рекламни пластмасови конструкции в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Изработването на пластмасовите конструкции се извършва в съответствие с проекта на клиента. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.