Изработка на рекламни стопери (метални табели)

НаименованиеЦена
Стопер двустранен, 50х70 см, метален90
Стопер двустранен, 100х70 см, метален130

Поръчайте

  • Изработване на рекламни и сувенирни магнити по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Изработване на рекламни сгъваеми стопери във Варна

При нас може да поръчате изработването на сгъваеми и несгъваеми, метални или пластмасови рекламни паважни стопери (метални табели). Преносими сгъваеми стопери с едностранен или двустранен печат върху винилно фолио (различни цветове) или с пълноцветен печат на цена от 80 лв. Допълнително ламиниране за по-голяма дълготрайност.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна.

При необходимост ще изпратим поръчката в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 1 ден.

 

Експресна изработка на рекламни стопери

Ако рекламните сгъваеми стопери са Ви нужни спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване в рамките на 1 ден е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на широкоформатен печат в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.