Изработка на информационни пластмасови табелки

Дебелина на пластмасата – 3 mm.
НаименованиеЦена
Табелки с печат 600 dpi, 1 m²50
Табелки с печат фотогр. качество, 1 m² 60

Поръчайте

  • Изработка на пластмасови табелки по поръчка.
  • Дистанционна поръчка и изпращане в България.
  • Офисът е в центъра на Варна.

Изработване на рекламни пластмасови табелки във Варна

Предлагаме изработване на информационни, рекламни пластмасови табелки за различни заведения и цели: за врата и за маса, чрез апликация с винилно фолио с различни цветове или фолио с пълноцветен печат.

Все още нямате макет? Предлагаме Ви услугите на дизайнер, който ще го изготви в съответствие с Вашите желания. Имате макет, но на него трябва да се нанесат промени? Предлагаме Ви услуги за оформянето. Предпечатната подготовка на макета е безплатна.

Стойност на печата на пластмасовите табелки — от 50 лв. за m². При необходимост поръчката ще изпратим в България по куриерската компания „Еконт“. Срок за изпълнение на поръчката — от 1 работен ден.

 

Елементи за оформление на магазини или офиси

Табелки, висящи табели, указателни табели: плоските елементи с различна форма за навигация, едностранни и двустранни, се изработват чрез полагане на самозалепващо фолио с печат върху твърда основа. Леки и здрави, те могат да се монтират навсякъде в магазина: на тавана, стените, пода, на всякакви носещи конструкции. Това е най-евтиният и мобилен начин за навигация.

 

Материал за изработване на пластмасови табелки

Използваме PVC профил с дебелина 1-5 mm. Възможно е оформление със самозалепващо фолио с пълноцветен или едноцветен печат, апликация от винилно фолио с различни цветове. Възможно е оформление с алуминиев профил.

 

Експресно изработване на пластмасови табелки

Ако рекламните и информационните пластмасови табелки са Ви нужни спешно, Ви предлагаме да се възползвате от услугата ни експресен печат. Експресното изработване в рамките на 1 ден е възможно само при наличието на готов макет, съответстващ на техническите изисквания на печатницата.

 

Поръчка и доставка в страната

За поръчка на рекламни и информационни пластмасови табелки в печатница „Бино печат“ изпратете изходния файл по имейла и посочете параметрите на тиража. Ще се свържем с Вас за уточнение на поръчката, която ще заплатите при получаването в офис на „Еконт“.

 

Изисквания към макета

Ако вече разполагате с готов макет или искате да го изготвите самостоятелно, запознайте се с информацията в раздела „Изисквания към макета“, за да съответства Вашият макет на техническите изисквания за печат.